Tóth Gergely, Alapító

Tóth Gergely, Alapító

Igényes fodrászat, férfiaknak

2012-ben kezdtünk el a "borbélykodással" foglalkozni, az elmúlt években sikerült szolgáltatásunkat folyamatosan fejleszteni Budapest szívében és exkluzív környezetbe költöztetnünk. Teljesen mindegy, hogy szakállát, bajszát igazítaná meg vagy haját szeretné levágatni, mi állunk rendelkezésére és segítünk Önnek a magabiztos külső megteremtésében.

Igyekszünk haladni a korral, még akkor is ha tiszteljük elődeink hagyományát, ezért nálunk időpontot foglalhat telefonon, emailben és Facebookon egyaránt.

Borbély Budapesten

2012-ben döntöttünk úgy, hogy elindítjuk borbélyszalonunkat és így kerültünk Budapest szívébe, a Szabadság térre. A célunk, hogy ügyfeleink igényeire fókuszáltan megfeleljünk a modern kori elvárásoknak és olyan eredményt tudjunk vendégeink számára biztosítani, amely elégedett mosolyt csal mind az Ő, mind a mi arcunkra.

Ígérjük, hogy az exkluzív belvárosi szalonunkban mindig kimagasló minőséget kapnak tőlünk és nem csak a borbélya leszünk, hanem társa rohanó világunkban, akik segítenek a magabiztos külső megteremtésében.

 

 

Szalonunk

Metropolitan Szalon

Aulich utca 4-6.
Budapest
1054

nyitvatartási idő

Hétfő, Vasárnap zárva
Kedd - Péntek 9:00 - 20:00
Szombat 10:00 - 14:00

 
budapest_barber.png
 

Budapest Barber

Szalonunkat a metropolitan budapest Salon-ban keresse

Telefon
+36 30 662 6151

Cím
Aulich utca 4-6.
Budapest, 1054
Hungary

 
 

Foglaljon időpontot

A legjobb vendégélmény érdekében(illetve, hogy elkerülje a várakozást), kérem töltse ki az időpont foglalási űrlapunkat. Állunk rendelkezésére minden nap, reggel 9:00 és 19:00 között.

Ne hezitáljon, hamarosan válaszolunk